Onze vereniging zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van onze leden, zowel in commissies als in het bestuur. Daarom stelt het bestuur van 2022-2023 zich hieronder kort voor, en vertellen ze wat ze zoal doen bij de stam. 

                   Voorzitter: Ilse

 

 

 

Heyhoi! Ik ben Ilse, inmiddels alweer 24 jaar, en ik heb het genoegen om voorzitter te mogen zijn. Momenteel ben ik mijn bachelor Biotechnologie aan het afronden. Ik heb stiekem te veel hobby's, maar gamen, bordspellen spelen en kamperen kunnen zeker niet ontbreken. Ik ben altijd in voor een goed gesprek onder het genot van een biertje en s'mores bij een knisperend kampvuur, dus hopelijk spreek ik je snel!

 

 

Ik ben Ruben, 21 jaar en ik studeer Biotechnologie. De taken van de secretaris zijn notuleren, het bijhouden van de mail en nieuwe leden inschrijven! Ik ben ook leiding bij scouting "thuisthuis", ik schilder af en toe, en ik lees graag young adult boeken (want die hebben tenminste een goed einde). Mijn favoriete opkomst is het winterkamp, want die duurt extra lang :).

Secretaris: Ruben

 Penningmeester: Casper

 

Hoi, ik ben Casper. Ik ben 22 jaar oud en doe een master in Biotechnologie. Ik ben sinds 2019 lid bij de stam en sinds april ben ik penningmeester. Mijn favoriete opkomsten zijn de biercantus, pubquizzen en vuurspuwen, om er maar een paar te noemen. Als ik niet met mijn studie of scouting bezig ben, hou ik van series kijken, een drankje doen met vrienden of wandelen.

 

Hey, ik ben Lorenzo en ik ben een 23 jaar oude master student biologie! Sinds april 2023 ben ik de materiaalbeheerder van de stam. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle spullen die we als stam bezitten. Mijn favoriete opkomsten zijn de bitterballenbaan en het winterkamp (als die geldt als opkomst). In mijn vrije tijd kijk ik graag films en series of verzorg ik mijn 80+ planten.

Materiaalbeheerder: Lorenzo