Onze vereniging zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van onze leden, zowel in commissies als in het bestuur. Daarom stelt het bestuur van 2022-2023 zich hieronder kort voor, en vertellen ze wat ze zoal doen bij de stam. 

Voorzitter: Bart

Goeiedag, mijn naam is Bart, ik ben 25 jaar en ik studeer Bos- en Natuurbeheer. Ik zit nu in het vierde jaar van mn bachelor en wil volgend jaar hierin ook mijn master doen. Ik ben sinds april voorzitter van de stam. Mijn favourite opkomst is vla-rugby en vuurtjes maken. Mijn hobbies zijn wandelen, gitaar spelen en kippen knuffelen.

Ik ben Amber, 21 jaar en ben bezig met mijn vierde jaar van de bachelor Animal Sciences. Als secretaris regel ik de notulen, mail en allerlei andere administratie. Zoals mijn studie al aangeeft ben ik dol op dieren en mijn vrije tijd spendeer ik vooral met lezen, muziek luisteren, koken, films/series kijken en wijnen met mijn huisgenootjes. Mijn favoriete opkomsten zijn Ikea opkomst, sleutelspel en pubquiz.

Secretaris: Amber

Penningmeester: Casper

Hoi, ik ben Casper. ik ben 20 jaar oud en zit in m'n laatste jaar environmental sciences. Volgend jaar ga ik of de master biotech doen, of climate sciences, maar ik ben een echte twijfelkont, dus ik kan niet kiezen. Sinds april ben ik de nieuwe penningmeester van de stam. Mijn favoriete opkomsten zijn de biercantus, pubquizzen en vuurspuwen. Als ik niet met mijn studie of scouting bezig ben, hou ik van series kijken of wandelen in de natuur.

Ik ben Lara, en ik ben nu bezig met het derde jaar van de bachelor Communicatie en Life Sciences. Als materiaalbeheerder probeer ik een overzicht te houden over de spullen van de stam. Als er iets vervangen moet worden ben ik degene die dit oppakt. Ik ben sinds 2019 met veel plezier lid van de Yggdrasilstam, mijn favoriete opkomsten zijn het maken van de bitterballenbaan, maar ook een rustigere opkomst zoals het maken van een Macramé plantenhanger.

Materiaalbeheerder: Lara